Marketing
Daar kan je mee gevonden worden!
Jouw klant klikt raak als jouw bedrijf boven aan de zoekmachines staat.

Jij hebt inmiddels jouw branding op orde, jouw website staat online en je hebt de benodigde promotie al gemaakt. Toch krijg je niet zoveel klanten als dat jij zou willen. Hoe kan dat dan?

Een website maken is één ding, die website vervolgens vóór jou laten werken is een hele andere tak van sport. Jouw website kan altijd marketing gebruiken. Dit kan toegepast worden op verschillende manieren. Wat voor ons werkt hoeft niet voor jouw bedrijf te werken. Ook bij marketing gaat het om jouw doelgroep centraal stellen.

Benieuwd wat voor soort marketing bij jouw bedrijf, product of dienst past? Kom kennis maken, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Write.png

Content marketing

Laat jouw klanten overtuigd worden door content!

Social media.png

Social marketing

Maak van jouw klanten jouw beste vrienden!

SEO.png

SEO marketing

Laat je vinden op elke zoekmachine die bestaat!

Nieuwsgierig naar ons werk?
 
"It's not too late to write your best story"
Bryan Hutchinson
Laat jouw beste verhaal lezen door jouw klanten!

Denk jij net als vele anderen dat content marketing bestaat uit tekst alleen? Wij geven toe, tekst op jouw website is natuurlijk erg belangrijk. Echter zijn er tegenwoordig zoveel nieuwere frissere manieren om jouw boodschap duidelijk te maken. 

Enkele van die manieren bespreken wij op de pagina promotie. Hier moet je denken aan infographics, e-books, nieuwsberichten, flyers etc. Echter zijn er ook andere mogelijkheden om jouw klanten aan te spreken. Dit kan puur en alleen met tekst, specifiek tekst in een blog

Een blog is een ruimte waar jij artikelen kan schrijven die jouw product, bedrijf of dienst promoten. Je hebt er vast wel eens een gelezen omdat je ergens informatie over nodig had. Zeker nu in deze tijd zoeken wij allemaal dingen online op. Laat jouw website beter gevonden worden door jouw klanten. Spreek jouw klanten aan met onderwerpen waar zij nieuwsgierig over zijn en promoot daarmee tegelijkertijd jouw website.

Voor ons is er maar één hoofddoel; klanten generen voor jouw bedrijf, product of dienst. Laat ons jou helpen en bel, mail of app ons vandaag nog en ontvang een persoonlijk marketing plan voor jouw bedrijf.

 
Maak van jouw klanten jouw beste vrienden

Heb jij al een band opgebouwd met jouw trouwe volgers? Hoe mooi zal het zijn als jij een nieuwe dienst of product introduceert en al jouw (vaste) klanten direct op de hoogte zijn.

 

Niet iedereen volgt jouw bedrijf op dezelfde kanalen omdat elke klant die jij hebt uniek is. Ze allemaal persoonlijk maar toch op dezelfde manier aanspreken is een kunst. Het is al helemaal knap als je dat kan terwijl jij je gedrag overal hetzelfde houd.

Hoe maak je dan zulke berichten die aanspreken op al jouw klanten in jouw doelgroep? Volg ons op social media en houd onze blog goed in de gaten. Het is niet heel moeilijk, die skill ontwikkelen om zulke berichten te kunnen schrijven kost alleen wel veel tijd. 

Wij maken graag trouwe vrienden van jouw klanten. Mogen wij jou helpen? Neem contact met ons op en wij gaan je verder helpen. 

 
Zie jij die ene pinguïn ook?

Zonder te zeggen hoe die pinguïn waar wij over praten er uit ziet, weten wij haast wel zeker dat jij naar die grijze pinguïn kijkt met gele details. Waarom weten wij dat zeker? Omdat jij, net als wij, zien dat deze pinguin anders is en daarom valt hij op. 

Als jij op google zoekt naar een product of dienst en jij kijkt naar al het aanbod, op welke klik jij dan? Vast en zeker niet dat bedrijf dat op pagina 7 staat. De meest bezochte websites zijn de sites die op pagina 1 of hooguit pagina 2 staan. Vaak is het ook nog eens een van de bovenste 5 en dan ook nog degene die het er meest betrouwbaar uit ziet.

Hoe kom je dan als bedrijf boven aan die pagina? Hoe word jij die ene pinguïn waarbij je niet eens hoeft te beschrijven hoe die er uit ziet omdat iedereen al weet waar je het over je hebt? 

Dat is iets wat SEO marketing voor je regelt. Je hebt er vast over gehoord, je kent waarschijnlijk ook al enkele opties. Echter welke opties zijn voor jouw bedrijf het meest relevant en welke zorgen voor de meeste kliks? Laten we daar samen achter komen!

 
Doe mij maar zo een!

Tijd voor een groen jasje? Laat ons jouw branding ontwerpen, dan kan jij doen waar jij goed in bent zodat wij dat kunnen laten zien!

 Bel of mail ons vandaag nog voor een kennismaking onder het genot van, hoe kan het anders, een groene kop koffie (of een frisse smoothie).

 
Onze natuurlijk succesvolle promotie

Verdubbel jouw kansen vandaag nog!

Direct contact
  • Facebook UU-Design
  • LinkedIn UU-Design
Logo UU-Design.png
Contact

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

 

T   +316 496 268 56

E   info@uu-design.nl

A   Ten Oeverlaan 63

P   9744 GH Groningen

Algemeen​

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Gebruik van cookies