Promotie
Tastbaar maken van jouw bedrijf, product of dienst
Je hebt hard gewerkt en verdiend deze promotie(materiaal)

Bekijk je deze pagina om te kijken wat voor soort pennen, met jouw logo, jij kan geven aan jouw klanten en netwerk? Hoeveel pennen heb jij van andere bedrijven in jouw tas zitten? Hoe vaak kijk je naar die pennen en denk je: hé! Dat bedrijf moet ik even bellen? 

Waarschijnlijk is jouw antwoord hierop: zelden. Wij geloven niet in kleinigheidjes. Steek jouw geld in promotie materiaal dat echt werkt! Als jij een nieuw product wilt kopen en je zoekt informatie over dit nieuwe product, zou het dan niet fijn zijn dat er een video online staat die volledig uitlegt wat het product kan en hoe het dient te worden gebruikt? Handleiding zijn tegenwoordig gedigitaliseerd met een reden. 

Wil jij jouw doelgroep over jouw dienst vertellen? Maak (of laat maken) een e-book. Breng een magazine uit, leg flyers neer op plekken waar jouw klanten komen. Hang een spandoek op, zet een billboard naast de weg. Stuur jouw klanten naar jou toe door jouw promotie materiaal naar jouw klanten te sturen.

Benieuwd wat voor soort promotie materiaal bij jouw bedrijf, product of dienst past? Kom kennis maken, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Promotie.png

Promotie materiaal

Laat reclame, promotie, programma of publicaties uitbrengen!

3D.png

Product design

Breng jouw product, ruimte of heel gebouw tot leven met 3D design!

3D.png

Edu(games/tales)

Laat jouw klanten spelenderwijs onderzoek doen!

MultimediaIcon.png

Promovideo

Geef jouw branding een passende feestelijke outfit!

Nieuwsgierig naar ons werk?
 
"Make it simple but significant"
Don Draper
Promotie materiaal moet passen bij jouw imago

Hoe breng je jouw boodschap of dienst onder de aandacht? Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende manieren om dat te doen. Je kan in van alles investeren, wellicht heb je dat ook al gedaan. Heb je het rendement daarvan gezien?

Promotie is niet alleen een manier van informeren. Het gaat voornamelijk om het activeren jouw klantenkring. Dat bereik je alleen door de juiste vorm van promotie toe te passen. Om te weten wat voor jouw de juiste vorm van promotie is, is het belangrijk om te weten waar jouw klanten te vinden zijn. 

Laat ons weten wie jouw doelgroep is en wat jij van hen verlangt. Dan maken wij een gratis moodboard met ideeën om jouw product of dienst te verkopen.

Transparante frisse vanaf prijzen

Reclame

Ben jij op zoek naar een groot gebaar voor een grote doelgroep? 

- Posters

- Billboards

- Spandoek/banners

- Auto/raam sticker

Vanaf €175,-

Het bovenstaande bedrag is exclusief BTW en exclusief materiaal kosten. Jij ontvangt alleen drukbare bestanden.

Promotie

Heb jij nieuwe acties of producten en wil jij je klanten op de hoogte brengen?

- Infographic

- Uitnodigingen

- Nieuwsbrieven

- Banners (online)

Vanaf €375,-

Het bovenstaande bedrag is exclusief BTW en exclusief materiaal kosten. Jij ontvangt alleen drukbare bestanden.

Programma

Wil jij jouw klanten activeren op een compacte en frisse manier?

- Brochures

- Flyers

- Folders

- Menu/programma kaart 

Vanaf €675,-

Het bovenstaande bedrag is exclusief BTW en exclusief materiaal kosten. Jij ontvangt alleen drukbare bestanden.

Publicatie

Zoek jij een manier voor een complete overdracht van informatie?

- Magazines

- Presentatie

- (e-)Boeken

- Handleidingen

Vanaf €975,-

Het bovenstaande bedrag is exclusief BTW en exclusief materiaal kosten. Jij ontvangt alleen drukbare bestanden.

Ontvang een gratis moodboard met ideeën om jouw prodct of dienst in het zonnetje te zetten!

 
"But first some fresh green coffee"
UU-Design
Product, ruimte of gebouw tot leven wekken met 3D design

Jij zit vol frisse ideeën, hebt prachtige ruimtes om te verhuren of wilt jouw klanten laten zien hoe hun toekomstige gebouw er uit gaat zien als jij klaar bent met de verbouwing. Maar hoe laat je die ideeën tot leven komen?

Laten we het laatste voorbeeld aanhouden. Een prachtig (nieuw) gebouw die jij hebt bedacht of herontworpen. De 2D tekeningen zijn er, je hebt een moodboard gemaakt, schetsen van het zij aanzicht. Toch is jouw klant nog niet helemaal over de streep. Wauw jouw klant met een 3D rondleiding. Laat precies zien wat jij bedoeld en haal die klant binnen. 

Datzelfde zou ook kunnen met een product dat nog niet in productie is geweest. Jij wilt jouw klanten alvast wel laten zien hoe het product er uit komt te zien. Dit alles kan mogelijk gemaakt worden door 3D design.

Wil jij weten wat de mogelijkheden voor jouw product, ruimte of gebouw zijn?

Neem contact met ons op en wij gaan je verder helpen. 

Spelen is de hoogste vorm van onderzoek

Je kent het gezegde wel: een foto zegt meer dan 1000 woorden. Hoeveel woorden zegt een geanimeerd verhaal of functioneel spel dan wel niet? Wil jij echt indruk maken op jouw klanten of is het van belang dat jouw product of dienst op een interactieve manier wordt uitgebeeld? Wellicht is een edutale of edugame dan echt iets voor jouw.

Een edutale is een klik verhaal waarbij jij jouw klant de mogelijkheid geeft zelf keuzes te maken. Die keuzes veranderen de uitkomst van het verhaal. Het is een eenvoudig concept die elke gebruiker begrijpt. Als jouw gebruiker net zijn als wij dan gaan zij dit verhaal keer op keer opnieuw spelen om te kijken wat de keuzes met het verhaal doen. Eenvoudige klantbinding noemen we dat.

Behoefte aan iets minder eenvoudig? Edugames zijn helemaal hot tegenwoordig! Zeker in deze tijd is het zo belangrijk om op een andere manier dingen uit te leggen. Hoe beter dan jouw klant spelenderwijs kennis te laten maken met jouw product of dienst. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

 
Laat jouw klanten jouw frisse groene koffie proeven!

Jij hebt een barista die heerlijke groene koffie maakt. Op jouw website is te vinden welk soorten koffie jij maakt en welke prijs daar bij hoort. Jij denkt dat dit jouw klanten aantrekt want jouw koffie is echt niet duurder dan die van de buren maar wel een stuk lekkerder. Toch komen er meer mensen bij de buren dan bij jouw barista koffie drinken. Hoe kan dat toch?

Als klanten op jouw website bekijken zien zij wellicht een foto van een kop koffie en de prijs die daar bij hoort. Zien zij wat jouw koffie uniek maakt? Wellicht heb jij het uitgelegd in de tekst, of staat het er helemaal niet op omdat je denkt dat de koffie zichzelf wel verkoopt. 

Wat nou als jij jouw klant die frisse groene koffie al kan laten proeven zonder dat ze die hebben gehad? Wat nou als wij een paar uur langs komen om een video te maken hoe jij die koffie maakt. Hoe de bonen machine de koffie bonen maalt, hoe dat heerlijke goedje in een kopje wordt geschonken... Tot de aller laatste drup.

 

Wij weten zeker dat jouw buren dan minder klanten op bezoek gaan hebben omdat zij aan de groene koffie zitten. Dus wat dacht je er van? Neem vandaag nog contact met ons op zodat wij jou morgen onze groene koffie kunnen laten proeven!

 
Doe mij maar zo een!

Tijd voor een groen jasje? Laat ons jouw branding ontwerpen, dan kan jij doen waar jij goed in bent zodat wij dat kunnen laten zien!

 Bel of mail ons vandaag nog voor een kennismaking onder het genot van, hoe kan het anders, een groene kop koffie (of een frisse smoothie).

 
Onze natuurlijk succesvolle promotie
 

Verdubbel jouw kansen vandaag nog!

Direct contact
  • Facebook UU-Design
  • LinkedIn UU-Design
Logo UU-Design.png
Contact

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

 

T   +316 496 268 56

E   info@uu-design.nl

A   Ten Oeverlaan 63

P   9744 GH Groningen

Algemeen​

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Gebruik van cookies