Webdesign 
Wij zetten jouw product, dienst, bedrijf online
Het is echt groener aan de overkant!

Heb jij (of wij) jouw branding in orde? Zijn jouw klanten goed in beeld? Is jouw imago daarop aangepast? Zijn de antwoorden hierop geen ja? Kijk dan op deze pagina: Branding.

Is jouw antwoord hier volmondig ja op? Dan kunnen we aan de slag met het op de markt zetten van jouw bedrijf, product en/of dienst. Het is tijd dat jij gezien wordt, in dit geval volledig online

Jij wilt natuurlijk een frisse website die er geweldig uit ziet op alle apparaten (responsive). Daarnaast moet de website snel, gebruikersvriendelijk en eenvoudig aan te passen zijn door jou (of ons). Logisch!

Wij helpen jou graag jouw klanten en netwerk te laten zien wie jij bent en waar jij goed in bent. Wil je weten hoe? Scrol dan snel door.

WebdesignIcon.png

Starters

Blog, goede doelen, onesliders en beginnende ondernemers.

WebdesignIcon.png

Redesign

Opfris pakket voor jouw huidige webdesign.

WebdesignIcon.png

Webshop

Producten verdienen het om goed tentoongesteld te worden.

Nieuwsgierig naar ons werk?
 
"Communication is the key for any business"
Anita Roddick
Hoe goed luister jij naar wat jouw klanten willen?

Vaak wordt een website gezien als een plek om te informeren waar jij goed in bent. Maar jij komt hier op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Een globaal verhaal met wie wij zijn en wat wij doen is niet genoeg. Jij wilt weten wat wij voor jou kunnen doen en hoe jij er beter van wordt.

Daarom spreken wij jou aan in onze uitleg. Stellen wij jou centraal. Vragen wij aan jou wat jij wilt, hoe jij er voor staat en wat jij nodig hebt. Hoe bevalt dat? Voor ons is het natuurlijk om het over jou te hebben. Wij willen jou immers als onze klant. Wij vinden dat jouw website net zo duidelijk moet zijn als die van ons. Dat jouw klanten weten wat jij voor hen kan doen zodat zij er beter van worden.

Hoe gaan we dat doen? Heel simpel, jij neemt contact met ons op of laat jouw gegevens achter zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Wij beloven dat je er geen spijt van zult krijgen.

Natuurlijke starters vanaf prijzen

Webdesign Basis

Een voordelig pakket met enkel een basis pagina. Jij levert zelf alle content aan en wij doen de rest. Simpel!

Bestaande uit:

- Responsive 

- Zoekmachine vriendelijk

- 5 pagina's om te vullen

- Google analytics gekoppeld

Vanaf €450,-

Het bovenstaande bedrag is exclusief BTW.

Webdesign Extra

Meer ruimte om jouw kennis en kunnen te delen met jouw klanten. Jij levert zelf alle content aan en wij doen de rest. Simpel!

Bestaande uit:

- Webdesign basis

- 5 extra pagina's

- SEO optimalisatie

Vanaf €750,-

Het bovenstaande bedrag is exclusief BTW.

Webdesign Pro

Alles uit handen geven? Wij zijn erg creatief. Laat ons jouw klanten aanspreken met het maken van origineel content voor op jouw website.

Bestaande uit:

- Webdesign extra

- 10 extra pagina's

- Content

Vanaf €1250,-

Het bovenstaande bedrag is exclusief BTW.

Webshop

All in 1 pakket speciaal voor jouw bedrijf en jouw product.

Bestaande uit:

- Responsice

- Zoekmachine vriendelijk

- 10 basis pagina's

- Databases

- Google analytics gekoppeld

- SEO optimalisatie

Vanaf €1750,-

Het bovenstaande bedrag is exclusief BTW.

Let op! Bij elke website krijg jij een uur gratis content training. Dat betekend dat jij ons straks niet meer nodig zal hebben om jouw website te ondehouden. Wil je dit liever wel, ook prima! Wij bespreken al jouw wense tijdens onze kennismaking.

 
"The best design is the simplest one that works"
Albert Einstein
Wie lang genoeg normaal blijft wordt vanzelf bijzonder

Stel, jij gaat altijd naar elke netwerkbijeenkomst met een super puik nieuw groen jasje aan. Jij wordt herkent met dit jasje, draagt het consistent. De complimenten zorgen ervoor dat dit jasje ook gedragen wordt buiten de netwerkbijeenkomsten. Iedereen begint je te herkennen. Als men dat jasje ziet dan weten ze direct wie het draagt.

 

Op den duur wordt dat jasje dat jij met trots draagt wel erg oud. Wellicht verslijt het, ziet het er minder proffesioneel uit als dat het daarvoor was. Tot overmaat van ramp heeft iemand jouw idee gebruikt en draagt nu een nieuw blauw jasje aan naar elke netwerkbijeenkomst. Jouw jasje vervaagd van kleur, mensen herkennen het niet meer als het groene jasje en praten alleen nog over die persoon met het blauwe jasje.

Dat is het moment dat het tijd is om een nieuwe, frissere groene jasje te gaan kopen. Jouw klanten kennen jouw jasje, jouw kleuren en jouw boodschap. Laten ons jouw groene jasje opfrissen ontwerpen!

Benieuwd naar de prijzen? Wij zijn benieuwd naar jouw website. Voordat we kunnen aangeven wat wij voor jouw kunnen betekenen moeten wij eerst zien wat de status is van het oude jasje.

NATUURLIJK

OFF&ONLINE

"Because it's shop o'clock somewhere"
Everybody
 
Jouw product verdient het om goed tentoongesteld te worden

Screenshopping, het broertje van windowshopping. In deze gekke tijd ben jij (en wij) er achter gekomen dat online shopping nog nooit zo booming is geweest. Werk voor pakketbezorgers is inmiddels in overvloed. Ik hoor je denken, dit is de tijd om mijn producten online te gaan verkopen.

 

Gelijk heb je, velen gaan je voor. Hoe blinkt jouw webshop dan uit? Hoe krijg je het voor elkaar dat jouw producten de plek krijgen die ze verdienen? Daar gaan wij je bij helpen. Jouw product is al interessant genoeg. Dat vind jij (en wij dus ook) anders wil je het niet verkopen. Waarom zou je dan een vol geanimeerde webshop nodig hebben?

 

Wij houden het graag eenvoudig en rustig voor jouw klanten. Zo krijgt jouw product de ruimte om te shinen. Heb jij al een lijst (database) aan producten die je graag online ziet verschijnen in de nabije toekomst? Wij hebben frisse zin om die voor jou om te zetten in een mooie tentoonstelling.

 

Wist je dat de prijs van een webshop al begint vanaf €1500,-? 

Doe mij maar zo een!

Tijd voor een groen jasje? Laat ons jouw website ontwerpen, dan kan jij doen waar jij goed in bent zodat wij dat kunnen laten zien!

 Bel of mail ons vandaag nog voor een kennismaking onder het genot van, hoe kan het anders, een groene kop koffie (of een frisse smoothie).

 
 
Onze succesvolle groene jasjes

Verdubbel jouw kansen vandaag nog!

Direct contact
  • Facebook UU-Design
  • LinkedIn UU-Design
Logo UU-Design.png
Contact

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

 

T   +316 496 268 56

E   info@uu-design.nl

A   Ten Oeverlaan 63

P   9744 GH Groningen

Algemeen​

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Gebruik van cookies